Jobbe i RejlersVi trenger flere
flinke folk!

Tenker du på ditt neste karrieresteg? Vi trenger flere flinke folk!

Velkommen til Home of the learning minds

Vi skal alltid være best på kompetanse. Det handler om å forstå våre kunders virksomhet og utfordringer – og mulighetene som ny teknologi gir for å løse utfordringene. Derfor må vi kontinuerlig jobbe med læring. Vi skal være best på å forstå kundene og vi skal være best på å tilegne oss ny teknologi.

Vi tar utfordringen og får jobben gjort gjennom å dele informasjon i våre nettverk.
Det er derfor vi beskriver vår bedriftskultur med verdiene:

OPEN SOURCE CULTURE – LOVE THE CHALLENGE – BRILLIANT NETWORKS

Are you our next superhero?

Vi ser etter 35 nye kollegaer til vårt trainee-program som starter September 2021. Du vil som en av våre 35 traineer jobbe på et av våre største kontorer i Norge, Sverige eller Finland. Gjennom 9 måneder vil du få solid erfaring og læring gjennom praktiske oppgaver i et sosialt miljø.

Les mer om NextGen 2021

Karriere

Vi vokser raskt og er en av Nordens store teknologikonsulentselskaper. Som medarbeider hos oss vil du være en viktig medspiller for utvikling av vår bedrift og våre kunder. Vi har en flat og desentralisert organisasjon. Det er høyt under taket, og beslutningsveiene er korte. Den raske veksten gjør at det hele tiden finnes nye utviklingsmuligheter. Det kan handle om nye oppdrag og kunder, nye utfordringer på andre steder eller om å gå inn i en lederrolle. Vi finnes i Sverige, Finland og Norge. Hos oss blir du en del av et kompetent team og en styrke som bidrar til å bygge fremtidens Rejlers.

Les mer

Verdier

Open source culture –  En kultur for læring, kunnskapsdeling og nysgjerrighet gjør Rejlers til en møteplass for å utforske ny kunnskap. Uansett hvor lenge man har vært her trenger man nye og forbedrede ferdigheter, hver eneste dag.

Love the challenge – Sterke bedrifter trenger drivstoff for å komme til fremtiden. Vi kaller det vilje til å ta på seg nye utfordringer og villighet til å utforske nye muligheter.

Brilliant networks – vi skal nære og utvikle dynamiske, mangfoldige og nyskapende samarbeid. Både innenfor våre egne vegger og utenfor dem. Vi kaller det et brilliant nettverk.

Studenter

Ønsker du å vite mer om vårt trainee-program?

På disse sidene kan du lese mer om NextGen.