Jobbe i Rejlers? Vi trenger flere
flinke folk!

Tenker du på ditt neste karrieresteg? Vi trenger flere flinke folk!

Home of the learning minds

Vi skal alltid være best på kompetanse. Det handler om å forstå våre kunders virksomhet og utfordringer, og mulighetene ny teknologi gir.

Vår visjon er Home of the learning minds. Vi er en kunnskapsbedrift, og vi jobber kontinuerlig med læring.

Vi tar utfordringer og får jobben gjort gjennom å dele informasjon i våre nettverk.

 

 

Er du vår neste superhelt?

Vi ser etter 35 nye kollegaer til vårt trainee-program som starter opp i september 2022. Du vil som en av våre 35 traineer jobbe på et av våre største kontorer i Norge, Sverige eller Finland.

Gjennom 9 måneder vil du få solid erfaring og læring gjennom praktiske oppgaver i et sosialt miljø.

Årets kull er en fantastisk gjeng! Les mer om dem HER.

Her kan du søke om å bli en del av NextGen 2022.

Karriere

Vi vokser raskt og er en av Nordens største rådgivende ingeniørselskaper.

Som medarbeider hos oss vil du være en viktig medspiller for utvikling av vår bedrift og våre kunder. Vi har en flat og desentralisert organisasjon. Det er høyt under taket, og beslutningsveiene er korte.

Vi finnes i Sverige, Finland og Norge. Hos oss blir du en del av et kompetent team og en styrke som bidrar til å bygge fremtidens Rejlers.

Våre ledige stillinger

Våre verdier

Open source culture –  En kultur for læring, kunnskapsdeling og nysgjerrighet gjør Rejlers til en møteplass for å utforske ny kunnskap. Uansett hvor lenge man har vært her trenger man nye og forbedrede ferdigheter, hver eneste dag.

Love the challenge – Sterke bedrifter trenger drivstoff for å komme til fremtiden. Vi kaller det vilje til å ta på seg nye utfordringer og villighet til å utforske nye muligheter.

Brilliant networks – vi skal nære og utvikle dynamiske, mangfoldige og nyskapende samarbeid. Både innenfor våre egne vegger og utenfor dem. Vi kaller det et brilliant nettverk.

Studenter

Ønsker du å vite mer om vårt trainee-program?

På disse sidene kan du lese mer om NextGen 2022.