Digital Services for Energy

Vi tilbyr ett bredt spekter av IT-tjenester til Energisektoren.

Sikkerhet

God IT-løsninger gir god sikkerhet! Vi har betydelig kompetanse på området og våre erfarne arkitekter og konsulenter har sikkerhet som en absolutt prioritet når vi designer din løsning. Du kan bruke dine ressurser på å skape forretningsverdi mot kundene dine, våre løsninger sørger for at dataene dine er trygt lagret og at systemene dine ikke er utsatt for trusler.

Konsulent

Rejlers Embriq har senior kompetansemiljø med svært erfarne konsulenter med dyp domenekunnskap om energisektoren. Vi gir råd innen prosess, teknologi og arkitekturvalg, og våre rådgivere hjelper energiselskaper gjennom digitaliseringsløpet gjennom å identifisere og utvikle prosesser som returnerer lønnsomhet på IT-investeringene. 
Les mer

Integrasjon

Vi har sterk kompetanse på endringsprosesser og integrasjon som øker forretningsverdi og redusere kostnader. Integrasjon handler om å få tjenester til å fungere på tvers av komplekse løsninger og levere forventet resultat. Vi er teknologisk pragmatiske og bruker den teknologien som våre kunder prefererer, men gir gjerne anbefalinger basert på våre erfaringer.
Les mer

IT-drift

Fra hybride skytjenester, IOT, nettverk og til drift av applikasjoner. Forretningsområdet IT-Operations i Rejlers Embriq tar helhetlig ansvar for dine behov og leverer IT-tjenester som skaper verdier. Digitalisering av infrastruktur og drift av nye konsepter som utfordrer tradisjonell IT er en del av vår hverdag. Dette setter stadig nye krav til oss mht prosesser, effektivitet og leveranser.
Les mer

Kontaktpersoner