Hopp til innhold

Rejlers Engineering – Nytt navn og ny leder!

Rejlers har konsolidert virksomheten i Norge og utgjør nå et samlet miljø som på en unik måte kombinerer spisskompetanse innen digitalisering og ingeniørtjenester. Rejlers Engineering er etablert som forretningsområde og har fått ny leder – Petter Arnesen.
Petter Arnesen, Rejlers Engineering

Gleder seg
Dette blir spennende og jeg gleder meg til å ta fatt på jobben sier Petter Arnesen. Vår miks av kompetanse og erfaring danner grunnlag for nye innovative løsninger i skjæringspunktet mellom IT og Engineering. Det er her, nært kundens kritiske kjerneprosesser, den ekte digitaliseringen oppstår og hvor vi virkelig bygger verdier. Vi skal bidra med smarte valg og strategisk bruk av IT, sier Arnesen.

Ny organisering av Rejlers i Norge
Gjennom våren er Rejlers sin virksomhet i Norge samlet i en felles operativ driftsorganisasjon, med to virksomhetsområder. Rejlers Engineering er tidligere Rejlers Norge med rådgivende ingeniørtjenester, mens Rejlers Embriq er spesialister innen IT, teknologi og digitalisering. Den nye organiseringen øker konkurransekraften gjennom markedsmessige synergier, utnyttelse av strategiske fremtidsmuligheter og felles driftsfunksjoner.

Unik tverrfaglighet
-Rejlers vil etter dette representere unik kunnskap på digitalisering i kombinasjon med rådgivende forretningskompetanse sier Adm. dir. Thomas Pettersen. Vi kombinerer spisset ingeniørkompetanse og bransjekunnskap fra Rejlers Engineering med IT-kompetanse fra Rejlers Embriq, og sammen representerer dette en tverrfaglighet som er unik i forhold til å levere fremtidsrettede løsninger og tjenester som gir forretningsverdi for våre kunder, sier Pettersen. 

Ny leder i Rejlers Engineering – Petter Arnesen
-At Petter Arnesen tiltrer som direktør for Rejlers Engineering er et viktig bidrag for den videre utviklingen, fortsetter Pettersen. Petter har et særdeles godt grunnlag for å utvikle Rejlers Engineering videre, både på selvstendig grunnlag, men også gjennom å utnytte de mulighetene som finnes gjennom samarbeid med Rejlers Embriq. Petter kommer fra stillingen som sjef for Buildings som inngår i Rejlers Engineering og kjenner organisasjonen svært godt, sier Pettersen.

Ekte digitalisering!
– Dette blir spennende og jeg gleder meg til å ta fatt på jobben sier Petter Arnesen. Vi har mange spennende kunder i dag, og dette skal vi bygge videre på i tiden som kommer. Nå gjør vi oss mer attraktive for disse ved å tilby en større bredde og økt forretningsverdi. Vår miks av kompetanse og erfaring danner grunnlag for nye innovative løsninger i skjæringspunktet mellom IT og Engineering. Det er her, nært kundens kritiske kjerneprosesser, den ekte digitaliseringen oppstår og hvor vi virkelig bygger verdier. Vi skal bidra med smarte valg og strategisk bruk av IT, avslutter Arnesen.

Om Rejlers i Norge
Rejlers Engineering og Rejlers Embriq leverer tjenester til kunder i hele Norden og er representert i Oslo, Halden, Drammen, Kristiansand, Arendal, Motala og Göteborg. Virksomhetene har samlet ca 250 ansatte med en forventet årlig omsetning på ca 430 MNOK, eksklusive prosjektrelatert underleverandøromsetning.

Vi har unik kunnskap på digitalisering i kombinasjon med rådgivende ingeniørkompetanse. Vi bidrar til forretningsmessig gevinst for våre kunder gjennom digitalisering av fysisk infrastruktur, smarte valg og strategisk bruk av IT, innenfor fokusområder som Energi, Retail, Buildings og Samferdsel.

Vi inngår i konsernet Rejlers som har 75 år med erfaring som rådgivende kompetanseleverandør til nordisk næringsliv, og som er børsnotert på NASDAQ QMX i Stockholm.

Oslo

Besøksadresse

DEG 16, Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo

Se kart

Drammen

Besøksadresse

Sundland Næringspark, Bygg A,
Skogliveien 4 3047 Drammen

Se kart

Halden

Besøksadresse

Violgata 8
1776 Halden

Se kart

Stockholm

Besøksadresse

Lindhagensgatan 126
112-51 Stockholm, Sverige

Se kart

Göteborg

Besøksadresse

Gamlestadsvägen 2, B19
415-02 Göteborg, Sverige

Se kart

Motala

Besøksadresse

Turbinvägen 8
591-61Motala, Sverige

Se kart

Hamar

Besøksadresse

Torggata 52
2317 Hamar

Se kart

Kristiansand

Besøksadresse

Kjøita 18
4630 Kristiansand

Se kart

Arendal

Besøksadresse

Stoaveien 15c
4848 Arendal

Se kart