Hopp til innhold

Hybrid Cloud Services

Vi tar ansvar for alt på datarommet slik at kundene kan fokusere på egen kjernevirksomhet. Vi syr sammen skytjenester med våre dedikerte kundeløsninger fra våre datasentre i Norge og Sverige, eller i kundens eget datarom. Våre driftssentre er blant markedets mest moderne med vekt på robusthet, sikkerhet og miljø. Vi har gjennom mange års drift av kritiske IT-løsninger opparbeidet oss høy kompetanse og lagt grunnlaget for å løse enhver IT-driftsutfordring.

Les mer om Hybrid Cloud Services

Distributed Network Services

Datanettverket er virksomhetskritisk og mange opplever utfordringer knyttet til valg av teknologi, økonomi, sikkerhet, fleksibilitet og tilgjengelighet. Vi tilbyr nettverk som en tjeneste og tar ende til ende ansvar for design, etablering, drift, overvåking, sikkerhet, optimalisering, proaktiv service og oppfølging av tjenestene til en fast pris pr. måned. Vi leverer komplette nettverksløsninger; WAN, LAN, WLAN og IoT nettverk.

Unified Endpoint Management

Vi hjelper deg med alle dine klienter og tilbyr kognitiv enhetlig endepunkts administrasjon (UEM). Tjenesten inkluderer styring av smarttelefoner, nettbrett, bærbare datamaskiner, stasjonære datamaskiner, wearables og IoT-enheter, sammen med data og apper, i en felles plattform. Tjenesten leveres modulbasert, tilpasset ditt, behov og til en fast pris pr. måned.

Secure Modern Workplace

Vi tilbyr en sikker og moderne arbeidsplass basert på Microsoft 365. Dette er et økosystem av produkter bestående av Office 365 sammen med Enterprise Mobility + Security og Windows 10. Flere av våre kunder har valgt prisbelønte Valo Intranet som supplement til Office 365. Valo Intranett er en prisvinnende «ut av boksen» intranettløsning for Office 365.

Les mer om samhandling

Servicedesk 24 / 7 / 365

Vår servicedesk tilbyr support 24/7 365 dager i året på flere språk. Dybdekunnskap om kundenes løsninger, kombinert med høy kompetanse og gode rutiner gir høy løsningsgrad og fornøyde kunder. Vi er SPOC for alle underleverandører til våre hybride løsninger, og igjennom vår portal mPoint tilbyr vi et effektivt verktøy for samhandling med kundene på supportspørsmål.

System Integrator Services

En kraftig vekst i IoT markedet, API økonomien, kunstig intelligens og store datamengder stiller strengere krav til styring, sikkerhet og kontroll av data. Et velfungerende økosystem av samarbeidende
leverandører er derfor avgjørende for å lykkes. Behovet for en samarbeidspartner med bransjekunnskap, innsikt i muligheter og utfordringer samt teknisk kompetanse er større enn noen gang.

Vi tilbyr agnostisk rådgiving basert på teknologi- og bransjekunnskap og tar end-til-ende ansvar og konsoliderer løsninger fra små innovative- og store markedsledende leverandører samt våre egne
tjenester til helhetlige leveranser. Som system integrator tar vi fult ansvar for at totalleveransen dekker forretningsbehov og tilfredsstiller ytelses- og kvalitetskrav til forutsigbare kostnader.

M3 operations

Vi tilbyr Nordisk drift av Infor M3. Les mer om hvordan du kan beholde kontrollen over den mest kritiske delen av din virksomhet – i nært samarbeid med våre eksperter som representerer markedets beste Infor M3 ressurser.

Les mer om M3 Operations.

Connected Store

Fremtidens fysiske butikk er digitalisert og tilkoblet nettet. Den tradisjonelle måten å drive butikk på, blir nå kraftig utfordret. Kundene bruker i stadig større grad smarttelefoner og andre tilkoblede enheter på sin handlereise. Fysiske og digitale kanaler flyter mer og mer over i hverandre og flertallet av dagens forbrukere ønsker et samspill mellom det digitale og fysiske butikker når de handler.

Les mer om Connected Store

Kontaktpersoner

Oslo

Besøksadresse

DEG 16, Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo

+47 21 93 99 99

kontakt@rejlers.no

Se kart

Drammen

Besøksadresse

Sundland Næringspark, Bygg A,
Skogliveien 4 3047 Drammen

+47 21 93 99 99

kontakt@rejlers.no

Se kart

Halden

Besøksadresse

Violgata 8
1776 Halden

+47 21 93 99 99

kontakt@rejlers.no

Se kart

Stockholm

Besøksadresse

Lindhagensgatan 126
112-51 Stockholm, Sverige

+ 46 70 993 43 14

Se kart

Göteborg

Besøksadresse

Gamlestadsvägen 2, B19
415-11 Göteborg, Sverige

+46 31 61 01 00

Se kart

Motala

Besøksadresse

Turbinvägen 8
591-61 Motala, Sverige

+46 141 22 48 60

Se kart

Hamar

Besøksadresse

Torggata 52
2317 Hamar

+47 951 95 314

hakon.veflingstad@rejlers.no

Se kart

Kristiansand

Besøksadresse

Kjøita 18
4630 Kristiansand

Se kart

Stavanger

Besøksadresse

Forusbeen 78
4033 Stavanger

Se kart

Arendal

Besøksadresse

Stoaveien 15c
4848 Arendal

Se kart