We can AZURE youworking here with IT
is AWSome

Vi trenger flere learnere til skytjenester

Microsoft 365, Azure, AWS, DevOps.
Se video under!

Bli en Learner hos oss

Velkommen til Home of the learning minds. Vi jobber med bransjer hvor det er ekstreme mengder data og store muligheter for å skape forretningsverdier ved å gjøre noe smart med disse dataene. Det er her skytjenester kommer inn. Kraften som ligger i industrialiserte skytjenester er uovertruffen når vi skal hjelpe kundene våre med å skape verdier. Vi trenger flere learnere som er lidenskapelig opptatt av sky og som fortsatt ønsker å lære mer, innenfor følgende områder hos oss:

Cloud Services

Vi løfter kundene våre til skyen ved å reetablere tjenester som sikrer økt funksjonalitet, økt sikkerhet og lavere kostnader. Som en learner i Cloud Services kan du drive med cloud management eller modern workplace, og bidra med å forme de digitale tjenestene vi tilbyr kundene våre. Vår cloud management er skreddersydde miljøer som virkelig har tatt i bruk kraften i public cloud! Om du interesserer deg mer for Sharepoint og Office365 kan du bidra med å tilby helhetlig løsning slik at alle ansatte får tilgang til informasjon og applikasjoner hvor som helst, på en sikker måte. Med Microsoft 365 og andre cloud native teknologier er dette en av markedets mest moderne plattformer for å sikre produktivitet, og noe vi tilbyr kundene våre.

Les mer om Cloud Services

Consulting

Som learner hos Consulting vil du jobbe ute hos våre kunder med store tunge prosjekter hvor avansert bruk av skytjenester er helt sentralt. Vi har et seniormiljø innen utvikling – både på Java og .net teknologier. Vi er stedet for deg om du vil være med å levere løsninger i form av tyngre kjernesystemer, eller mer lettbente brukerflater. Uansett, som learner i Consulting får du virkelig vist hva du er god for på sky-tjenester direkte til kunden.

Les mer om Consulting

Utvikling

Vår egen utviklingsavdeling i våre råflotte lokaler i Bjørvika trenger flere learnere som skal være med å videreutvikle vår egen plattform; Quant. Dette er en av Nordens største IoT-hubber og en av markedets mest moderne løsninger for effektiv databehandling som kjører i skyen. Quant har betydelig markedsposisjon innen energibransjen i Norden, og nå trenger vi hjelp til å utvikle plattformen videre mot andre bransjer. Om du er en learner som digger Java og AWS så er dette stedet for deg.

Les mer om Quant

Vil du høre mer om hva du kan jobbe med hos oss?

Send oss en mail med fullt navn og telefonnummer, så ringer vi deg!

Ønsker du mer informasjon?