Hopp til innhold

Vi gjør samfunnet bedre og mer bærekraftig gjennom å digitalisere fysisk infrastruktur og kombinere IT med rådgivende ingeniørtjenester

Som ansatt hos oss vil du være en viktig medspiller for utvikling av vår bedrift og våre kunder.

Rejlers har lang tradisjon med å la personlige initiativ være drivkraft for å utvikle selskapet og våre medarbeidere.
Vi fokuserer på å bevare og utvikle bedriftskulturen som bygger på våre verdier;

EMPOWERED – PASSIONATE – HEALTHY

Tverrfaglig miljø

Vi legger til rette for personlig utvikling gjennom sertifiseringer, kurs og konferanser koordinert gjennom din egen utviklingsplan. Du vil inngå i et tverrfaglig miljø av ingeniører innen IT, TECH og Engineering hvor vi sammen bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Vi har tro på å kombinere det beste fra disse miljøene og at vi sammen står sterkere i kampen om å digitalisere samfunnet.

Sosialt

Hovedkontoret ligger i DEG16 som er et moderne høyhus i Barcode i Bjørvika. High end på kontorfronten med prisbelønnet personalkantine  og gode sykle til jobb fasiliteter. Bli med på våre sagnomsuste sommerfester, julebord, eller bare noe så enkelt og hyggelig som fredagspils med kollegaer på kontoret. Ligg på jul med vårt eget sykkelteam fra Lillehammer til Oslo eller bli med fjellgruppa på sommertur. De siste 10 år er vi blitt kjent og anerkjent for å arrangere spektakulære toppturer på ski med sertifiserte guider. Skispor er satt fra Piemonte i syd, Lofoten i vest, Hemsedal i øst og Lyngen i Nord.

Karriere

Vi vokser raskt og er en av Nordens store teknologikonsulentselskaper. Som medarbeider hos oss vil du være en viktig medspiller for utvikling av vår bedrift og våre kunder. Vi har en flat og desentralisert organisasjon. Det er høyt under taket, og beslutningsveiene er korte. Det å hele tiden utvikle seg og få nye utfordringer, er motiverende for medarbeiderne og bidrar mye til trivselen på arbeidsplassene. Den raske veksten gjør at det hele tiden finnes nye utviklingsmuligheter. Det kan handle om nye oppdrag og kunder, nye utfordringer på andre steder eller om å gå inn i en lederrolle. Vi finnes i Sverige, Finland og Norge. Hos oss blir du en del av et kompetent team og en styrke som bidrar til å bygge fremtidens Rejlers.

Verdier

PASSIONATE – Vi digger teknologi som skaper verdi. Vi har ekspertise, nysgjerrighet og vilje til å levere verdiskapende løsninger for våre kunder. Vi jobber kontinuerlig for å tilføre forretningsverdi og med å være «where the puck is going to be» Wayne Gretzky.

EMPOWERED – Vi har mot og kraft til å ta avgjørelser. Med personlig ansvar, sunn fornuft og en konstant evne til å se det store bildet, skaper vi forutsetninger og innovasjon nødvendig for å møte behovet hos våre kunder.

HEALTHY – Vi er opptatt av helse i et bredt perspektiv. Enten det handler om å skape forretningsverdi for våre kunder, en sunn, helsefremmende arbeidsplass og livssituasjon for våre medarbeidere, eller en økonomisk bærekraftig virksomhet for aksjonærene og våre ansatte.

Tenker du på ditt neste karrieresteg? Vi er på jakt etter flere flinke folk!

Rejlers er kjent som en god arbeidsgiver, og et av de raskest voksende teknologikonsulentselskapene i Norden.

Hos oss finner du; utviklere, prosjektledere, konstruktører, prosjektører, nettplanleggere, miljøkonsulenter, klargjørere, administratorer, oppdragsledere, prosjekteringsledere og utredere. Vi er å finne over hele Norge, fra Kristiansand i sør, til Kirkenes i nord.

Ledige stillinger

Javautviklere - Consulting eller Software

Les mer om stillingen

Sky-arkitekt

Les mer om stillingen

Ingeniører Elektro, Buildings

Les mer om stillingen

Elsikkerhetsingeniører, Asker & Bærum

Les mer om stillingen

Ingeniører, Elkraft Øst

Les mer om stillingen

SharePoint/Office365

Les mer om stillingen

Vil du være med på vår satsing innen Smart Buildings?

Les mer om stillingen

Ingeniør Elkraft Sør

Les mer om stillingen

Oslo

Besøksadresse

DEG 16, Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo

Se kart

Drammen

Besøksadresse

Sundland Næringspark, Bygg A,
Skogliveien 4 3047 Drammen

Se kart

Halden

Besøksadresse

Violgata 8
1776 Halden

Se kart

Stockholm

Besøksadresse

Lindhagensgatan 126
112-51 Stockholm, Sverige

Se kart

Göteborg

Besøksadresse

Gamlestadsvägen 2, B19
415-11 Göteborg, Sverige

Se kart

Motala

Besøksadresse

Turbinvägen 8
591-61Motala, Sverige

Se kart

Hamar

Besøksadresse

Torggata 52
2317 Hamar

Se kart

Kristiansand

Besøksadresse

Kjøita 18
4630 Kristiansand

Se kart

Stavanger

Besøksadresse

Forusbeen 78
4033 Stavanger

Se kart

Arendal

Besøksadresse

Stoaveien 15c
4848 Arendal

Se kart