Hopp til innhold

Fremtidens fysiske butikk er digitalisert og tilkoblet nettet

Denne uken møtes Retailbransjen i Norge på Strategitorget Retail i Oslo. Rejlers Embriq er tilstede, med tydelig budskap: Fremtidens fysiske butikk er digitalisert og tilkoblet nettet!
Fremtidens butikk

Tilkoblet

– Den tradisjonelle måten å drive butikk på, blir nå kraftig utfordret. Kundene bruker i stadig større grad smarttelefoner og andre tilkoblede enheter på sin handlereise. Fysiske og digitale kanaler flyter mer og mer over i hverandre og flertallet av dagens forbrukere ønsker et samspill mellom det digitale og fysiske butikker når de handler, sier Svein Cato Winther, forretningsutvikler Retail i Rejlers Embriq.

Connected Store

Connected Store er en viktig del av Rejlers Embriq sin satsing mot Retail-sektoren. Konseptet skaper trygghet for kundene i forhold til at hele den distribuerte infrastrukturen, fra de digitale kontaktpunktene i butikk til datarommet, overvåkes og fungerer. Slik kan ny teknologi introduseres i butikkene og andre steder i verdikjeden med minimal risiko. Gevinstene hentes gjennom eksempelvis bedre kundeopplevelser, bedre verktøy for ansatte, høyere effektivitet i driften og bedre innsikt og analysegrunnlag, forklarer Winther.

Store Network Services

– Vi mener et intelligent og skalerbart nettverk vil være fundamentet for fremtidens tilkoblede butikker. Nye digitale tjenester skal kunne implementeres med minimal teknisk forstyrrelse og uten at det skal være nødvendig å revurdere hele nettverksdesignet i butikken. Få vet hva fremtiden vil bringe, derfor anbefaler vi våre kunder å anskaffe kablet- og trådløst nettverk med fleksible grensesnittalternativer, som en tjeneste, avslutter Winther

Strategitorget Retail

Konferansen Strategitorget samler alle de viktigste aktørene innen Retail i Norge, som møtes i Oslo 20-21 mars. Les mer om konferansen her.

Oslo

Besøksadresse

DEG 16, Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo

Se kart

Drammen

Besøksadresse

Sundland Næringspark, Bygg A,
Skogliveien 4 3047 Drammen

Se kart

Halden

Besøksadresse

Violgata 8
1776 Halden

Se kart

Stockholm

Besøksadresse

Lindhagensgatan 126
112-51 Stockholm, Sverige

Se kart

Göteborg

Besøksadresse

Gamlestadsvägen 2, B19
415-11 Göteborg, Sverige

Se kart

Motala

Besøksadresse

Turbinvägen 8
591-61Motala, Sverige

Se kart

Hamar

Besøksadresse

Torggata 52
2317 Hamar

Se kart

Kristiansand

Besøksadresse

Kjøita 18
4630 Kristiansand

Se kart

Stavanger

Besøksadresse

Forusbeen 78
4033 Stavanger

Se kart

Arendal

Besøksadresse

Stoaveien 15c
4848 Arendal

Se kart