Hopp til innhold

Fremtidens fysiske butikk er digitalisert og tilkoblet nettet

Denne uken møtes Retailbransjen i Norge på Strategitorget Retail i Oslo. Rejlers Embriq er tilstede, med tydelig budskap: Fremtidens fysiske butikk er digitalisert og tilkoblet nettet!
Fremtidens butikk

Tilkoblet

– Den tradisjonelle måten å drive butikk på, blir nå kraftig utfordret. Kundene bruker i stadig større grad smarttelefoner og andre tilkoblede enheter på sin handlereise. Fysiske og digitale kanaler flyter mer og mer over i hverandre og flertallet av dagens forbrukere ønsker et samspill mellom det digitale og fysiske butikker når de handler, sier Svein Cato Winther, forretningsutvikler Retail i Rejlers Embriq.

Connected Store

Connected Store er en viktig del av Rejlers Embriq sin satsing mot Retail-sektoren. Konseptet skaper trygghet for kundene i forhold til at hele den distribuerte infrastrukturen, fra de digitale kontaktpunktene i butikk til datarommet, overvåkes og fungerer. Slik kan ny teknologi introduseres i butikkene og andre steder i verdikjeden med minimal risiko. Gevinstene hentes gjennom eksempelvis bedre kundeopplevelser, bedre verktøy for ansatte, høyere effektivitet i driften og bedre innsikt og analysegrunnlag, forklarer Winther.

Store Network Services

– Vi mener et intelligent og skalerbart nettverk vil være fundamentet for fremtidens tilkoblede butikker. Nye digitale tjenester skal kunne implementeres med minimal teknisk forstyrrelse og uten at det skal være nødvendig å revurdere hele nettverksdesignet i butikken. Få vet hva fremtiden vil bringe, derfor anbefaler vi våre kunder å anskaffe kablet- og trådløst nettverk med fleksible grensesnittalternativer, som en tjeneste, avslutter Winther

Strategitorget Retail

Konferansen Strategitorget samler alle de viktigste aktørene innen Retail i Norge, som møtes i Oslo 20-21 mars. Les mer om konferansen her.

Oslo

Besøksadresse

DEG 16, Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo

Se kart

Drammen

Besøksadresse

Sundland Næringspark, Bygg A,
Skogliveien 4 3047 Drammen

Se kart

Halden

Besøksadresse

Violgata 8
1776 Halden

Se kart

Stockholm

Besøksadresse

Lindhagensgatan 126
112-51 Stockholm, Sverige

Se kart

Göteborg

Besøksadresse

Gamlestadsvägen 2, B19
415-02 Göteborg, Sverige

Se kart

Motala

Besøksadresse

Turbinvägen 8
591-61Motala, Sverige

Se kart

Hamar

Besøksadresse

Torggata 52
2317 Hamar

Se kart

Kristiansand

Besøksadresse

Kjøita 18
4630 Kristiansand

Se kart

Arendal

Besøksadresse

Stoaveien 15c
4848 Arendal

Se kart