Hopp til innhold

Markedets mest moderne løsning for effektiv databehandling

Quant er løsningen for fremtidens energiselskap. Basert på skalerbare skybaserte løsninger, kombinert med analyseverktøy for drift av kommunikasjonsnett og el-nett, er Quant et effektivt verktøy for moderne digitale energiselskap. Quant tilbyr sikker håndtering og bearbeiding av data for et stort antall digitale måleenheter og kombinerer dette med en komplett Elhub-tilpasset integrasjon. Med Quant sikres den digitale fremtiden!

Besøk quantsoftware.com

Effektiv drift

Quant tilbyr avanserte løsninger for effektiv behandling av store volumer smarte måle-data. Automatiserte prosesser sikrer at alle standardoperasjoner gjennomføres uten behov for manuell innmating av data. Bare avvik blir flagget og kategorisert etter prioritert nivå.

Løsningen tilbyr markedets mest avanserte egenskaper for drift av målere, kommunikasjon og tjenester. Et dashbord gir operatører og andre ansatte en omfattende oversikt over systemstatus og krav til intervensjon. Søk-, liste-og kartfunksjonalitet gir en fullstendig oversikt over driftsmiljøet.

Analyse og rapportering

Quant samler inn, validerer og behandler data fra en rekke kilder. Nøkkelanalyser for operatører, ledelsen og andre interessenter vises på et moderne dashbord som støtter både daglige og periodiske oppgaver. Quant har en avansert spørrefunksjonalitet, et brukergrensesnitt som er tilpasset hovedområder i energisektoren og en avansert rapporteringsmodul som tilbyr både standardrapporter og mulighet for tilpasset informasjon.

Databehandling

Quant tilbyr avanserte og kraftige databehandlingsløsninger som kan håndtere innsamlet data fra ulike kilder og teknologier. Innkomne data behandles i henhold til spesifikke behov, med full VEE-støtte i henhold til den norske Elhub-spesifikasjonen. Dataene er tilgjengelige både på Quants dashbord og via fleksibel, moderne integrasjon som fungerer sammen med forretningssystemer som CIS. Løsningen er laget med tanke på flerbruk og kan behandle data målt fra ulike kilder, til ulik bruk.

Integrasjon og interoperabilitet

Quant er laget for å operere i et moderne, oppdatert miljø, og integrasjoner håndteres på en svært skalerbar og interoperabel måte av en egen modul kalt Quant Flow. Hovedområder for Quant Flow er blant annet integrasjon, sertifiserte Elhub-integrasjoner og integrasjoner med sentrale forretningssystemer som kundeinformasjonssystemer (CIS) og jobbordresystemer (WOMS).

KUNDECASE

Nettalliansens AMS-prosjekt har kommet halvveis og er i rute til å holde montasjeplanen

RejlersEmbriq_Driftssentral

Rejlers Embriq AS inngikk i juli 2015 en avtale med Nettalliansen AS om innføring og drift av nye smarte strømmålere (AMS) til over 180.000 hjem over hele Norge. Montasjen av målere er godt i rute, og 90.000 målere er nå installert. Med dette er Norges største tjenestebaserte IOT prosjekt godt over halvveis til mål, og utrullingen fortsetter i øyeblikket i høyt tempo og er snart er i gang med 20 av de 30 deltakende nettselskapene fra hele landet.

Kontaktpersoner

Oslo

Besøksadresse

DEG 16, Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo

+47 21 93 99 99

kontakt@rejlers.no

Se kart

Drammen

Besøksadresse

Sundland Næringspark, Bygg A,
Skogliveien 4 3047 Drammen

+47 21 93 99 99

kontakt@rejlers.no

Se kart

Halden

Besøksadresse

Violgata 8
1776 Halden

+47 21 93 99 99

kontakt@rejlers.no

Se kart

Stockholm

Besøksadresse

Lindhagensgatan 126
112-51 Stockholm, Sverige

+ 46 70 993 43 14

Se kart

Göteborg

Besøksadresse

Gamlestadsvägen 2, B19
415-11 Göteborg, Sverige

+46 31 61 01 00

Se kart

Motala

Besøksadresse

Turbinvägen 8
591-61 Motala, Sverige

+46 141 22 48 60

Se kart

Hamar

Besøksadresse

Torggata 52
2317 Hamar

+47 951 95 314

hakon.veflingstad@rejlers.no

Se kart

Kristiansand

Besøksadresse

Kjøita 18
4630 Kristiansand

Se kart

Stavanger

Besøksadresse

Forusbeen 78
4033 Stavanger

Se kart

Arendal

Besøksadresse

Stoaveien 15c
4848 Arendal

Se kart