Hopp til innhold

Consulting

Rejlers Embriq leverer konsulenttjenester til alle typer bedrifter. Våre kunder er vanligvis å finne innenfor transaksjonstunge bransjer som energi, retail, telekom, offentlig forvaltning og bank- og finansnæring. Rejlers Embriq skiller seg ut som et kompetent seniormiljø med ustrakt erfaring. Vårt bidrag er ofte basert på spisskompetanse levert fra en eller flere konsulenter der målet er å skape forretningsmessig gevinst.

Les mer

Smart Infrastructure Operations

I rollen som systemintegrator tar vi ansvaret for innsamling, behandling og analyse av sensordata fra ulike kilder og leverandører. Gjennom Smart Infrastructure Operations, tar vi fullstendig ansvar for driften av fysisk infrastruktur. Vi sørger for at sensordata kommer dit de skal, i rett tid og i rett kvalitet.

Les mer

Smart City

IT er kritisk for å sikre god utnyttelse av infrastrukturen innen samferdsel. Dette gir miljøfordeler, effektivitetsgevinster og god trafikksikkerhet, og er en vesentlig forutsetning for å realisere fremtidens smarte byer. Vi leverer løsninger i hele verdikjeden mot stat, kommune og private aktører i Norden, hvor sikker kommunikasjon og pålitelig informasjonsflyt er kritisk, samtidig som vi ivaretar behovene knyttet til betalingsløsninger for vei og parkering.

Les mer om Smart City

Oslo

Besøksadresse

DEG 16, Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo

Se kart

Drammen

Besøksadresse

Sundland Næringspark, Bygg A,
Skogliveien 4 3047 Drammen

Se kart

Halden

Besøksadresse

Violgata 8
1776 Halden

Se kart

Stockholm

Besøksadresse

Lindhagensgatan 126
112-51 Stockholm, Sverige

Se kart

Göteborg

Besøksadresse

Gamlestadsvägen 2, B19
415-02 Göteborg, Sverige

Se kart

Motala

Besøksadresse

Turbinvägen 8
591-61Motala, Sverige

Se kart

Hamar

Besøksadresse

Torggata 52
2317 Hamar

Se kart

Kristiansand

Besøksadresse

Kjøita 18
4630 Kristiansand

Se kart

Arendal

Besøksadresse

Stoaveien 15c
4848 Arendal

Se kart