Bredt spekter av digitale tjenester

Rejlers tilbyr et bredt spekter av digitale tjenester. Fra tradisjonell drift av datasenter til en av Norges største IOT-huber i produksjon i den offentlige nettskyen tilbyr vi bredde og kompetanse som løser dine digitale behov.

Vi har spesialisert oss på å drifte forretningskritiske applikasjoner som SAP og Infor M3 i våre egne datasenter. Ved å bygge APIer på toppen av disse miljøene tilbyr vi samtidig all den kraft som finnes i Azure, AWS eller Google, slik at du kan benytte den plattformen som er best egnet for din digitale utvikling.

Med et stort nettverk av partnere og egne dyktige konsulenter og utviklere er vi rustet til å ta deg gjennom hele den digitale reisen.

Digitalisering

De fleste organisasjoner snakker i dag om tre ting; digitalisering, minsking av miljøavtrykk og inntjening. Rejlers er godt posisjonert til å være en foretrukken partner for organisasjoner med grønne og digitale ambisjoner. Våre kompetansemiljøer innen Energy og Buildings har lang innen kraftproduksjon, energi og bygg. Trekker vi parallellen til IT og utviklingsmiljøene våre har vi mulighet til å levere tjenester på bygg som høsting av data fra IOT sensorer, ID og adgangskontroll, bedre energiutnyttelse, crowd management for å nevne noe.

Kontaktpersoner