Hopp til innhold

Landsdekkende drift-, vedlikehold og utbyggingstjenester

Vi leverer landsdekkende drift-, vedlikehold og utbyggingstjenester til flere operatører innen mobil og kringkasting. Vi har lang erfaring innen nettutbygging; fra planlegging og prosjektering til anskaffelse, gjennomføring og dokumentasjon av store og små prosjekter i hele landet.

Rejlers Telecom

Vi er i dag en av landets største drifts- og utbyggingsaktører innen mobilbransjen og kringkasting
Rejlers Telecom er en totalleverandør som utfører prosjektering, planlegging, utbygging, installasjon, idriftsetting, drift og serviceoppdrag for mobil og kringkasting. Vi har døgnkontinuerlig feilrettingsberedskap gjennom hele året i alle landets fylker. At våre elektrikere, montører og ingeniører er utplassert over hele landet, sikrer kort responstid og høy lokalkunnskap. Basert på vår erfaring og unike kompetanse bidrar vi til større robusthet, høyere oppetid og sikrere drift for våre kunder. Vi er sertifisert for ISO 9001, 14001 og OHSAS 18001, noe som betyr at vi setter strenge krav til kvalitet, miljø og arbeidsmiljø.

Drift, utbygging og optimalisering

Vi tilbyr en landsdekkende enhet for drift, vedlikehold, utbyggingstjenester samt analyse, optimalisering og kvalitetssikring. Vi leverer også prosjektering, montasje og idriftsettelse.
Vi tilbyr i tillegg konsulenttjenester, hovedsakelig radioplanleggere og databaseproduksjon, men også til andre typer oppdrag. Vi leverer on-site service og support i hele landet, med en garantert responstid ned til 30 min. Vår lokale tilstedeværelse og gode lokalkunnskap medfører en kostnadseffektiv og sikker leveranse til våre kunder. Vårt driftssenter sørger for å sikre effektivt mottak og koordinering av oppdrag samt overvåkning av leveransene, benytter vi vårt eget driftssenter i Trondheim – Rejlers Operations Center (ROC).

Dekning

Bedrifter, offentlig sektor og private forventer å være tilkoblet mobilnettet til enhver tid. Moderne bygg med økte energikrav fører imidlertid ofte til radiotette bygg, der spesifikke tiltak må gjøres for å sikre god dekning og kapasitet inne i byggene.
Rejlers Telecom tilbyr kartlegging og analyse av problemområder innendørs og utendørs, og foreslår løsninger for bedre dekning, både for privat, bedrift og offentlig sektor.

Kontaktpersoner

Oslo

Besøksadresse

DEG 16, Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo

Se kart

Drammen

Besøksadresse

Sundland Næringspark, Bygg A,
Skogliveien 4 3047 Drammen

Se kart

Halden

Besøksadresse

Violgata 8
1776 Halden

Se kart

Stockholm

Besøksadresse

Lindhagensgatan 126
112-51 Stockholm, Sverige

Se kart

Göteborg

Besøksadresse

Gamlestadsvägen 2, B19
415-02 Göteborg, Sverige

Se kart

Motala

Besøksadresse

Turbinvägen 8
591-61Motala, Sverige

Se kart

Hamar

Besøksadresse

Torggata 52
2317 Hamar

Se kart

Kristiansand

Besøksadresse

Kjøita 18
4630 Kristiansand

Se kart

Stavanger

Besøksadresse

Forusbeen 78
4033 Stavanger

Se kart

Arendal

Besøksadresse

Stoaveien 15c
4848 Arendal

Se kart