Hopp til innhold

Høytidelig snorklipping av Rejlers-ansatte ved åpning av Sarpsborg-kontoret. Fra venstre: Avdelingsleder Fredrik Oddsten i Elkraft Øst, Sjur Sannerud, Marius Aurmo, Martin Flakstad Johnsen, Emilie Aubert og Helge Finanger i Rejlers Norge. Snorklipper er Tone Søfting, leder for Rejlers Energy. Foto: Rejlers.

– Vi er rådgivende ingeniører på smarte og sikre energiløsninger, og har mange prosjekter og stort behov for lokal tilstedeværelse i gamle Østfold. For å være tettere på kundene våre, etablerer vi derfor nytt kontor i Sarpsborg, sier adm. direktør Petter Arnesen i Rejlers Norge.

Prosjekter i Fredrikstad og Moss

Foreløpig er det ansatte fra Rejlers Energy som får sitt daglige tilhold på kontoret i Sarpsborg. For tiden jobber Sarpsborg-kontoret spesielt med oppfølging av prosjekter for Fredrikstad kommune og entreprenøren MossIA, forteller Rejlers-sjefen.

– Prosjektet for Fredrikstad kommune handler om å bygge ny kraftoverføring mellom Kråkerøy og Hvaler, for å sikre en god og stabil strømforsyning til Hvaler. Kraftoverføringen bygges som en kombinasjon av luftledning, jordkabel og sjøkabel. I prosjektet for MossIA har vi ansvaret for prosjektering av høyspennings- og lavspenningsanlegg tilknyttet nye Moss stasjon, sier Arnesen.

Flere lokale kontorer

Rejlers har totalt 130 ansatte i Norge, med hovedkontor i Oslo. I tillegg til det nyopprettede Sarpsborg-kontoret, er Rejlers også lokalt til stede i Hamar, Kristiansand, Arendal, Lyngdal og Stavanger.

– Behovet for lokal tilstedeværelse vil definitivt ikke bli mindre fremover. Vi har store ambisjoner for vekst både lokalt og nasjonalt, avslutter Arnesen.

 

KAKEFEST: Fredrik Oddsten er avdelingsleder i Sarpsborg, og er glad for at Rejlers satser i Østfold. Foto: Rejlers.

Kontaktpersoner

Flere nyheter

Oslo

Besøksadresse

DEG 16, Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo

kontakt@rejlers.no

Se kart

Hamar

Besøksadresse

Torggata 52
2317 Hamar

+47 951 95 314

hakon.veflingstad@rejlers.no

Se kart

Kristiansand

Besøksadresse

Kongsgård Alle 61
4632 Kristiansand

+47 958 23 000

elsikkerhet@rejlers.no

Se kart

Kristiansand

Besøksadresse

Kjøita 18
4630 Kristiansand

+47 917 14 600

Se kart

Arendal

Besøksadresse

Stoaveien 15c
4848 Arendal

+47 917 14 600

jorn.mikalsen@rejlers.no

Se kart

Lyngdal

Besøksadresse

Stasjonsgata 26
4580 Lyngdal

+47 917 14 600

jorn.mikalsen@rejlers.no

Se kart

Stavanger

Besøksadresse

Vestre Svanholmen 12
4313 Sandnes

+47 958 23 000

elsikkerhet@rejlers.no

Se kart