Hopp til innhold

Anders Jensen Jåma er ny leder for digital innovasjon. Foto: Katrine Lunke, Apeland.

– Vi kan ikke lenger jobbe i siloer, med egen avdeling for digitale løsninger på siden. Alt henger sammen med alt, og digital innovasjon berører alle avdelinger og alt vi driver med, sier Jåma, som vil jobbe med digital utvikling både internt og for kundene.

Rejlers er en av Nordens største og raskest voksende teknologikonsulentselskaper, og satsingen på digital utvikling gjelder for hele konsernet, med hovedkontor i Sverige og 2400 ansatte.

Smarte løsninger i smarte bygg

Som rådgivere er Rejlers ivrige etter å kobles på tidlig i prosessen ved utvikling av smarte bygg, for å sikre best mulige løsninger for eierne og eventuelle leietakere.

– Samtidig er jeg opptatt av at bransjen selv må være villige til å ta risiko for å sikre innovasjon i fremtidens grønne bygg, sier den digitale innovasjonssjefen.

Internt har Jåma fått kallenavnet Smarte-Anders. Det fikk han fordi han til nå har ledet avdelingen som rådgir entreprenører og gårdeiere om smarte løsninger i smarte bygg, men også av andre grunner.

– Anders er vår digitale vaktmester. Han har lenge jobbet med å utvikle innovative løsninger, spesielt innenfor smarte bygg. Nå ønsker vi å overføre denne kompetansen til våre andre forretningsområder, infrastruktur, industri og energi. Det er på høy tid at vi løfter digital innovasjon opp på ledernivå, sier administrerende direktør Petter Arnesen i Rejlers Norge.

Selskap med mange muligheter

Jåma er utdannet elektroingeniør. Han har jobbet i Rejlers siden 2012, først som rådgiver og prosjektleder, siden som avdelingsleder. Nå tar han en ledende rolle i Norge.

– Jeg er en utålmodig type. Planen var egentlig å bli gründer selv, og starte egen IT-service-bedrift. Men i Rejlers har jeg fått lov til å forme min egen arbeidsdag og utvikle meg raskt med stadig nye utfordringer. Rejlers satser på unge, sultne ansatte som har mye energi og høye ambisjoner, i tillegg til solide fagfolk med lang erfaring. Det gjør arbeidsdagene både lærerike og morsomme, sier Jåma.

Anders Jensen Jåma blir fra 1. september en del av ledergruppen i Rejlers Norge. Selskapet har 130 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Sarpsborg, Hamar, Kristiansand, Arendal, Lyngdal og Stavanger.

Kontaktpersoner

Flere nyheter

Oslo

Besøksadresse

DEG 16, Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo

kontakt@rejlers.no

Se kart

Hamar

Besøksadresse

Torggata 52
2317 Hamar

+47 951 95 314

hakon.veflingstad@rejlers.no

Se kart

Kristiansand

Besøksadresse

Kongsgård Alle 61
4632 Kristiansand

+47 958 23 000

elsikkerhet@rejlers.no

Se kart

Kristiansand

Besøksadresse

Kjøita 18
4630 Kristiansand

+47 917 14 600

Se kart

Arendal

Besøksadresse

Stoaveien 15c
4848 Arendal

+47 917 14 600

jorn.mikalsen@rejlers.no

Se kart

Lyngdal

Besøksadresse

Stasjonsgata 26
4580 Lyngdal

+47 917 14 600

jorn.mikalsen@rejlers.no

Se kart

Stavanger

Besøksadresse

Vestre Svanholmen 12
4313 Sandnes

+47 958 23 000

elsikkerhet@rejlers.no

Se kart