Hopp til innhold

Rejlers kaller seg «Home of the learning minds», og det stemmer virkelig bra, sier HR-konsulent Emilie Aubert. Foto: Katrine Lunke/Apeland.

– Rejlers har stor tro på markedet for rådgivende ingeniørtjenester, og høye ambisjoner for vekst. Det er godt over 1000 ansatte både i Sverige og Finland, mens det i Norge er rundt 130. Konsernets mål er å doble antall ansatte innen 2025. I Norge satser vi på å gjøre det raskere – både gjennom organisk vekst og gjennom oppkjøp, sier administrerende direktør Petter Arnesen.

Bratt læringskurve

Ansvaret for rekruttering har Arnesen gitt til Emilie Aubert. Hun fikk praksisplass hos Rejlers da hun studerte til master i ledelse og organisasjonspsykologi ved Handelshøyskolen BI. Nå som hun er ferdig med studiene, går hun rett ut i jobb som HR-konsulent hos de tekniske rådgiverne.

– Jeg har fått enormt mye ansvar og tillit på kort tid, med bratt læringskurve. Rejlers er et lite selskap med flat struktur, som gjør at jeg får bredt perspektiv og god innsikt i alle deler av organisasjonen, forteller Emilie Aubert, som fremover jobber hardt med å få flere dyktige kolleger om bord.

Emilie Aubert får ansvar for rekruttere flere flinke folk til Rejlers.                  Foto: Katrine Lunke/Apeland

 

Stort rekrutteringsbehov

Rejlers er eksperter på teknisk rådgivning i bygg, byer og samfunn. Selskapet utvikler smarte, sikre og bærekraftige løsninger på komplekse utfordringer, innen industri, infrastruktur, energi, bygg og anlegg. Behovet for flere dyktige ansatte er stort, i alle enheter.

­– Vi trenger alt fra ingeniører innen elkraft, elektro, nettinformasjon og elsikkerhet til RAMS-rådgivere – og ny leder for Buildings. Sjekk ut stillingene som utlyses løpende på nettsiden, og tips gjerne flinke folk om spennende jobbmuligheter, sier Emilie Aubert – som spesielt vil oppfordre kvinner til å søke.

Se alle ledige stillinger i Rejlers her.

Kontaktpersoner

Flere nyheter

Oslo

Besøksadresse

DEG 16, Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo

kontakt@rejlers.no

Se kart

Hamar

Besøksadresse

Torggata 52
2317 Hamar

+47 951 95 314

hakon.veflingstad@rejlers.no

Se kart

Kristiansand

Besøksadresse

Kongsgård Alle 61
4632 Kristiansand

+47 958 23 000

elsikkerhet@rejlers.no

Se kart

Kristiansand

Besøksadresse

Kjøita 18
4630 Kristiansand

+47 917 14 600

Se kart

Arendal

Besøksadresse

Stoaveien 15c
4848 Arendal

+47 917 14 600

jorn.mikalsen@rejlers.no

Se kart

Lyngdal

Besøksadresse

Stasjonsgata 26
4580 Lyngdal

+47 917 14 600

jorn.mikalsen@rejlers.no

Se kart

Stavanger

Besøksadresse

Vestre Svanholmen 12
4313 Sandnes

+47 958 23 000

elsikkerhet@rejlers.no

Se kart