Hopp til innhold

Vi er glade for å få Ringwald med på laget. I tillegg til å holde kontroll på selskapet og økonomien vår, vil Ringwald bidra med viktig innsikt og analyse, slik at vi kan sette retning og ta de gode strategiske valgene fremover, sier Petter Arnesen.

36-åringen kommer fra en konsulentstilling i EY, der han primært jobbet mot jernbanesektoren. Det passer godt til Rejlers profil, som nylig har kjøpt opp rådgivningselskapet KANtech, som har spesialisert seg nettopp på jernbane. Ringwald har også vært mange år i Sweco, i ulike kontrolleroller, både i Norge og globalt.

Tidligere har Rejlers blitt sett på som et nisjeselskap i Norge, med sterk faglig tyngde innen elkraft og elektro. Det trigger meg å bygge videre på den høye standingen på disse feltene, når vi nå skal ta mer av markedet innen både jernbane, industri og bygg. Det er en god posisjon å ha, sier Ringwald.

Jan Christian Ringwald gleder seg over å være tilbake i rådgiverbransjen, og er klar for å få til store ting sammen med dyktige kolleger i Rejlers. Foto: Katrine Lunke/Apeland

Det er høye forventninger til vekst i Norge. Både Sverige og Finland har godt over tusen ansatte hver. I Norge er vi rundt 130, og vi skal bli langt flere, sier administrerende direktør Petter Arnesen.

Rejlers har en 80 år lang historie. Selskapet ble først etablert i Sverige, og har nå kontorer også i Norge, Finland og Abu Dhabi. Rejlers utvikler smarte, sikre og bærekraftige løsninger på kundens komplekse utfordringer, innen industri, infrastruktur, energi, bygg og anlegg. 

For ytterligere informasjon kontakt:
Petter Arnesen, administrerende direktør, Rejlers Norge, +47 951 95 317, petter.arnesen@rejlers.no

Kontaktpersoner

Flere nyheter

Oslo

Besøksadresse

DEG 16, Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo

kontakt@rejlers.no

Se kart

Hamar

Besøksadresse

Torggata 52
2317 Hamar

+47 951 95 314

hakon.veflingstad@rejlers.no

Se kart

Kristiansand

Besøksadresse

Kongsgård Alle 61
4632 Kristiansand

+47 958 23 000

elsikkerhet@rejlers.no

Se kart

Kristiansand

Besøksadresse

Kjøita 18
4630 Kristiansand

+47 917 14 600

Se kart

Arendal

Besøksadresse

Stoaveien 15c
4848 Arendal

+47 917 14 600

jorn.mikalsen@rejlers.no

Se kart

Lyngdal

Besøksadresse

Stasjonsgata 26
4580 Lyngdal

+47 917 14 600

jorn.mikalsen@rejlers.no

Se kart

Stavanger

Besøksadresse

Vestre Svanholmen 12
4313 Sandnes

+47 958 23 000

elsikkerhet@rejlers.no

Se kart