Hopp til innhold

KANtech er kjent for sin spesialkompetanse innen jernbaneteknikk og større jernbaneprosjekter. Selskapet tilbyr prosjekt- og byggeledelse, samt prosjekteringsledelse og jernbaneteknisk rådgivning. KANtech ble stiftet i 2006 og har kontor i Oslo med 7 medarbeidere samt et nettverk av underkonsulenter. Bane NOR er selskapets største kunde og KANtech har hatt ledende roller i flere større jernbaneprosjekter i mange år.

“Oppkjøpet av KANtech gir Rejlers Norge en sterk posisjon i jernbanemarkedet med mulighet for betydelig vekst i årene framover“ sier Petter Arnesen adm.dir. for Rejlers Norge AS.

”Vi gleder oss til å bli en del av Rejlers og begynne oppbyggingen av en større infrastrukturvirksomhet. Rejlers har de ressursene vi trenger til å støtte opp om en ekspansjon av virksomheten“, sier Martin Algrøy, daglig leder i KANtech.

Overtagelsen av KANtech skjer fra og med 1. januar 2021. Med oppkjøpet styrker Rejlers seg innen Infrastrukturområdet i Norge. Oppbyggingen av forretningsområdet skjer i nært samarbeid med Rejlers svenske forretningsområde innen jernbane, som består av ca. 80 medarbeidere og er en del av divisjonen Industry & Infrastructure.

For ytterligere informasjon kontaktes:

Viktor Svensson, President and CEO, +46 70-657 20 26, viktor.svensson@rejlers.se

Anna Jennehov, CFO +46 73-074 06 70, anna.jennehov@rejlers.se

Petter Arnesen, Adm. Dir. Rejlers Norge AS, +47 95 19 53 17, Petter.Arnesen@rejlers.no

Martin Algrøy, Daglig leder KANtech AS, +47 99 15 21 80, martin@kantech.no

Om KANtech

KANtech er et spesialisert jernbaneteknisk konsulentselskap. Selskapet gir prosjekt- og byggeledelse, samt prosjekteringsledelse og jernbaneteknisk rådgivning. Videre utfører selskapet måletekniske tjenester og feilsøking i jernbanenettet.

KANtech ble grunnlagt i 2006 og har kontorer i Oslo, sysselsetter syv personer og et nettverk av ressurspersoner. Selskapet omsetter for cirka 20 millioner kroner. KANtech har hatt ledende roller i store prosjekter som Samprosjekt Oslo S, Fornyelse Etterstad – Lysaker, Kontaktledning Egersund – Sandnes, Strømmen kollektivtransportterminal. KANtech jobber i hele jernbanenettet i Norge med hovedoperasjoner i Østlandsregionen.

Om Rejlers

Rejlers er en av Nordens ledende teknikkonsulenter. Med vår visjon “Home of the learning minds” som rettesnor, skaper vi en plattform for kontinuerlig læring, utvikling og vekst. Et øket fokus på læring skaper merverdi både for kunder og medarbeidere. Hos oss finnes 2400 engasjerte eksperter med spisskompetanse innen områdene som energi, industri, bygg og infrastruktur. Vi finnes nære våre kunder og har virksomhet i Sverige, Finland, Norge og de Forenede Arabiske Emirater. År 2019 omsatte Rejlers for 2,6 mrd. SEK og B-aksjen er notert på Nasdaq Stockholm.

www.rejlers.com

Flere nyheter

Oslo

Besøksadresse

DEG 16, Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo

kontakt@rejlers.no

Se kart

Hamar

Besøksadresse

Torggata 52
2317 Hamar

+47 951 95 314

hakon.veflingstad@rejlers.no

Se kart

Kristiansand

Besøksadresse

Kongsgård Alle 61
4632 Kristiansand

+47 958 23 000

elsikkerhet@rejlers.no

Se kart

Kristiansand

Besøksadresse

Kjøita 18
4630 Kristiansand

+47 917 14 600

Se kart

Arendal

Besøksadresse

Stoaveien 15c
4848 Arendal

+47 917 14 600

jorn.mikalsen@rejlers.no

Se kart

Lyngdal

Besøksadresse

Stasjonsgata 26
4580 Lyngdal

+47 917 14 600

jorn.mikalsen@rejlers.no

Se kart

Stavanger

Besøksadresse

Vestre Svanholmen 12
4313 Sandnes

+47 958 23 000

elsikkerhet@rejlers.no

Se kart