Hopp til innhold
Bilde av Portal Økern.

Rejlers er tildelt oppdraget med å levere elprosjektering av kontorbygg og markedsarealer i Økern Portal i Oslo. Dette er indrefileten i av hovedstadens største byutviklingsprosjekter.

Hovedstadens største smarte byutviklingsprosjekt

På Økern i Oslo er det stor byggeaktivitet. Hovinbyen er bokstavelig talt i støpeskjeen og utgjør et av de største byutviklingsprosjektene i Oslo. En fornyet bydel skal huse 100.000 mennesker, og være arbeidsplassen til titusenvis. Sentralt i dette området ligger «Økern Portal» som med sine ca 81.000 kvadratmeter skaper et bærekraftig fellesskap mellom næring og nærmiljø i et smart næringsbygg. Her tilbys alt fra fleksible kontorlokaler til restaurant- og kulturopplevelser for ansatte og beboere i området.

RIE-tjenester for 68.300 kvm Smart Bygg

Rejlers er tildelt oppdraget med elprosjektering av kontorbygg og markedsarealer, totalt 68.300kvm. Utførende el-entreprenør er Lysteknikk elektroentreprenør AS.

– Vi er meget godt fornøyd med å bli tildelt dette oppdraget. Vi har lang erfaring med denne type leveranser og vi er overbevist om at vi også denne gangen vil levere i henhold til forventning, sier Petter Arnesen, Direktør for Buildings i Rejlers. Oppdragsgiver har klare ambisjoner om at Økern Portal skal bli et moderne smart bygg, og det passer også svært godt med vår strategi og kompetanseprofil, forteller Arnesen.

I sentrum for arbeidsliv og byliv

Økern og Hovinbyen står midt i den største bydelsforvandlingen vi har sett i Oslo. Når Økern Portal står klar i 2021 blir bygget sentralt plassert i sentrum av den nye bydelen, og vil tilby ansatte og beboere et rikt tjenestetilbud i et 7500 kvadratmeter stort markedsområde

– Økern Portal blir mer enn et kontorbygg. Ansatte får nyte godt av mange flere tilbud enn man finner i vanlige næringslokaler, fordi bygget skal være en aktiv bidragsyter til både næringsmiljø og nærmiljø. For at dette skal skje må myldreområdet på bakkeplan være attraktivt og åpent for alle. Det vil skape et større mangfold enn vi ser de fleste andre steder, mener Richard Groven i Oslo Pensjonsforsikring, som står bak bygget.


Om Oslo Pensjonsforsikring

Oslo Pensjonsforsikring er eid av Oslo kommune. Vi skal redusere kundenes pensjonskostnader gjennom høy avkastning, uten å risikere selskapets egenkapital. Vi investerer derfor med tanke på langsiktig, solid avkastning og har en betydelig eksponering mot eiendom. Konsernets forvaltningskapital var 100 milliarder kroner ved andre kvartal 2019. Av dette er 18 milliarder investert i eiendom. Les mer på www.opf.no

Om Rejlers

Rejlers Norge leverer tjenester til kunder i hele Norden og er representert i Oslo, Halden, Drammen, Kristiansand, Arendal, Stavanger, Trondheim, Motala og Göteborg. Vi har totalt ca 280 ansatte med unik kunnskap på digitalisering i kombinasjon med rådgivende ingeniørkompetanse. Vi bidrar til forretningsmessig gevinst for våre kunder gjennom digitalisering av fysisk infrastruktur, smarte valg og strategisk bruk av IT, innenfor fokusområder som Energi, Buildings, Industry og Infrastructure. Vi inngår i konsernet Rejlers som har ca 2.300 ansatte og tung erfaring som rådgivende kompetanseleverandør til krevende kunder i Norge, Sverige og Finland. Rejlers er børsnotert på NASDAQ QMX i Stockholm.

Mer informasjon, kontakt:

Rejlers
Thomas Pettersen, Administrerende Direktør
thomas.pettersen@rejlers.no
+47 950 22 323

Oslo Pensjonsforsikring
Geir Ingemundsen, Prosjektdirektør Stema Rådgivning
gi@stema-r.no
+47 918 37 773

Flere nyheter

Oslo

Besøksadresse

DEG 16, Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo

+47 21 93 99 99

kontakt@rejlers.no

Se kart

Hamar

Besøksadresse

Torggata 52
2317 Hamar

+47 951 95 314

hakon.veflingstad@rejlers.no

Se kart

Kristiansand

Besøksadresse

Kongsgård Alle 61
4632 Kristiansand

+47 958 23 000

elsikkerhet@rejlers.no

Se kart

Arendal

Besøksadresse

Stoaveien 15c
4848 Arendal

+47 917 14 600

jorn.mikalsen@rejlers.no

Se kart

Lyngdal

Besøksadresse

Stasjonsgata 26
4580 Lyngdal

+47 917 14 600

jorn.mikalsen@rejlers.no

Se kart

Stavanger

Besøksadresse

Vestre Svanholmen 12
4313 Sandnes

+47 958 23 000

elsikkerhet@rejlers.no

Se kart