Hopp til innhold
elektroimportøren_nyhetssak

IoT-teknologi som skaper bedre kundeopplevelser: Rejlers AS og partner SES-Imagotag har inngått avtale med Elektroimportøren AS om leveranse av avansert IoT-teknologi som effektiviserer butikkdriften og skaper bedre kundeopplevelser. Foto: Elektroimportøren.

Effektiv butikkdrift og forbedret kundeopplevelse

IoT teknologien Elektroimportøren har valgt innebærer utrulling av «Electronic Shelf labeling» (ESL) i Elektroimportørens butikker. – Slike digitale skilt på hyllekantene i butikken handler om mye mer enn bare passiv prisinformasjon. Dette er viktige verktøy for å engasjere både kunder og ansatte, og fungerer som små «mikrowebsider» som viser viktig og relevant informasjon om varen, sier Svein Cato Winther, senior kunderådgiver og forretningsutvikler i Rejlers. – Dette øker brukeropplevelsen i butikken for kundene og hjelper dem å ta kjøpsbeslutninger basert på mer og bedre informasjon – samtidig som det effektiviserer hverdagen for de ansatte og frigjør betydelig tid som vil brukes for å skape bedre butikkopplevelser for kundene. Derfor kan dette være et smart valg for retailere som ønsker å forbedre lønnsomheten sier Winther.

Fysiske butikker i samspill med netthandel

Elektroimportøren selger elektromateriell og belysning utenom grossistleddet direkte til vanlige folk og proffmarkedet, og har hatt betydelig vekst de siste årene. – Vi tror fysiske butikker vil leve godt sammen med netthandelen også i årene som kommer og dette er en viktig del av vår satsing sier Espen Getz Taraldsen, Kjedesjef for Elektroimportøren. Produktene vi selger kommer i mange forskjellige varianter og spesifikasjoner, det er derfor viktig for å oss finne gode løsninger slik at kundene får riktig informasjon om produktene de vurderer i butikken. Her tror vi løsningen fra Rejlers og SES-Imagotag blir svært viktig, også for å kunne opprettholde veksten fremover gjennom effektiv butikkdrift, sier Taraldsen. Han legger til at Elektroimportøren har 10-doblet omsetningen siden 2014 og at de i denne perioden har vokst fra 1 til 21 butikker over hele Norge. Det stopper imidlertid ikke der: – Vi tror vårt konsept har gode muligheter for å lykkes utenlands, sier Taraldsen.

Elektroimportøren_nyhetssakFoto: Elektroimportøren.

– Det känns fantastiskt roligt att få inleda detta samarbete med en expanderande kedja som Elektroimportören. Vi är övertygade om att vår ”VUSION IoT Cloud”-plattform kommer att hjälpa Elektroimportören att effektivisera den dagliga butiksdriften samt göra det möjligt att betjäna sina kunder på ett än bättre sätt. Detta i en bransch där kraven på utökad produktinformation och ständigt aktuella priser blir allt viktigare för att kunden ska kunna fatta ett köpbeslut, säger Mikael Olsson, Account Executive Nordics SES-imagotag.

Betydelig retail-satsing

– Vi har de siste årene bygget opp en omfattende satsing på Retail, blant annet med betydelige leveranser til Elkjøp, Synoptik, Gresvig/Intersport og Voice, og dette er ytterligere en bekreftelse på at vi har funnet en interessant posisjon i markedet, sier Thomas Pettersen, adm. dir i Rejlers Norge. Vi er eksperter på nøkkelområder som eksempelvis IOT, kommunikasjon, overvåkning, drift og sikkerhet. Det er her vi har våre styrker i Rejlers og disse kompetanseområdene skalerer på tvers av flere satsingsområder vi har, som eksempelvis Energi og Buildings, sier Pettersen.


Om Elektroimportøren

Elektroimportøren ble grunnlagt i 1994 og teller i dag 21 butikker i Norge som sikter på en samlet omsetning på 1 MRD NOK i 2019. Virksomheten utgjøres hovedsakelig av elektromateriell og belysningsprodukter som omsettes direkte mot sluttkunde eller gjennom installasjonspartnere. Elektroimportøren skal være forbrukernes foretrukne valg for alt som har med elektromateriell å gjøres når hus & hjem skal pusses opp. Gjennom å kutte fordyrende mellomledd og gjennom bruk av avansert innovativ teknologi skal Elektroimportøren tilby den beste kundereisen og de beste prisene i dette markedet. Virksomheten eies av Herkules.

Om Rejlers

Rejlers Norge leverer tjenester til kunder i hele Norden og er representert i Oslo, Halden, Drammen, Kristiansand, Arendal, Stavanger, Trondheim, Motala og Göteborg. Vi har totalt ca 280 ansatte med unik kunnskap på digitalisering i kombinasjon med rådgivende ingeniørkompetanse. Vi bidrar til forretningsmessig gevinst for våre kunder gjennom digitalisering av fysisk infrastruktur, smarte valg og strategisk bruk av IT, innenfor fokusområder som Energi, Buildings, Industry og Infrastructure. Vi inngår i konsernet Rejlers som har ca 2.300 ansatte og tung erfaring som rådgivende kompetanseleverandør til krevende kunder i Norge, Sverige og Finland. Rejlers er børsnotert på NASDAQ QMX i Stockholm. Les mer på www.rejlers.no/om-rejlers.

Om SES-Imagotag

I 25 år har SES-imagotag varit en trygg partner till detaljhandlare med digital teknik i fokus. SES-imagotag, som är världsledande inom branschen för smarta digitala etiketter och digital prissättning, erbjuder en omfattande IoT och digital plattform till detaljhandelskedjor. SES-imagotags lösning gör det möjligt för kedjor att bland annat; digitalisera sina fysiska butiker, automatisera och effektivisera processer så som prisuppdatering, varupåfyllnad och inventering för att uppnå ökad effektivitet samt göra det möjligt att möta konsumenternas ökade förväntningar på service i butik.

Mer informasjon, kontakt:


Rejlers

Thomas Pettersen, Administrerende Direktør
thomas.pettersen@rejlers.no
+47 950 22 323

Elektroimportøren AS
Espen Getz Taraldsen, Kjedesjef
espen.taraldsen@elektroimportoren.no
+47 971 28 393

SES-Imagotag
Mikael Olsson, Account Executive Nordics
mikael.olsson@ses-imagotag.com
+46 70-3703353

Flere nyheter

Oslo

Besøksadresse

DEG 16, Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo

+47 21 93 99 99

kontakt@rejlers.no

Se kart

Drammen

Besøksadresse

Sundland Næringspark, Bygg A,
Skogliveien 4 3047 Drammen

+47 21 93 99 99

kontakt@rejlers.no

Se kart

Halden

Besøksadresse

Violgata 8
1776 Halden

+47 21 93 99 99

kontakt@rejlers.no

Se kart

Stockholm

Besøksadresse

Lindhagensgatan 126
112-51 Stockholm, Sverige

+ 46 70 993 43 14

Se kart

Göteborg

Besøksadresse

Gamlestadsvägen 2, B19
415-11 Göteborg, Sverige

+46 31 61 01 00

Se kart

Motala

Besøksadresse

Turbinvägen 8
591-61 Motala, Sverige

+46 141 22 48 60

Se kart

Hamar

Besøksadresse

Torggata 52
2317 Hamar

+47 951 95 314

hakon.veflingstad@rejlers.no

Se kart

Kristiansand

Besøksadresse

Kjøita 18
4630 Kristiansand

Se kart

Stavanger

Besøksadresse

Forusbeen 78
4033 Stavanger

Se kart

Arendal

Besøksadresse

Stoaveien 15c
4848 Arendal

Se kart