Hopp til innhold

Varner velger Rejlers Embriq for overvåkning og drift av teknisk infrastruktur knyttet til ERP-systemet M3 og plattformen IBM i. Dette er kritiske systemer for Varner, som har over 1.500 butikker i 8 land.

Kompetansemiljø
– Det er svært hyggelig å kunne ønske Varner inn som kunde til vårt svært sterke kompetansemiljø på Infor M3, sier Renè Eriksen, Direktør Operations i Rejlers. – Vi har etablert en spisset satsning, og i dag har vi et unikt Nordisk kompetansemiljø for M3 og IBM i. Sammen med vår samarbeidspartner Ismotec AB tilbyr vi en total-leveranse innen IT-drift og proaktiv overvåkning av forretningskritiske installasjoner, sier Eriksen.

Kritisk for den daglige driften
– I Varner er vi helt avhengige av at våre systemer fungerer slik de skal for å håndtere den daglige driften, og i særdeleshet gjelder dette M3, forteller Ole Martin Holt-Jacobsen, Solution  Architect i Varner. – Vår forretning har alltid fokusert på effektiv drift i butikk, kostnadsstyring og ikke minst effektiv logistikk – kombinert med høy kundefokus. I dag er vi en internasjonal organisasjon med over 1.500 butikker fordelt over 8 land og mer enn 10.000 ansatte. Dermed er vi helt avhengige av hjertet i systemene våre fungerer uavbrutt og prikkfritt døgnet rundt, året rundt, sier Ole Martin. 

Retail er spennende
– I tillegg til at vi har et unikt miljø på M3 og IBM i så har vi også en sterk posisjon innen retail forteller Renè Eriksen. – Vi ser svært mange områder hvor vi kan hjelpe retailere fremover med å skape verdier gjennom eksempelvis mer effektiv drift og opplevelser i butikk. Derfor har vi lansert konsepter som Store Network Services og Connected Store. Disse har blitt tatt svært godt imot, og er allerede implementert i flere hundre butikker i Norden. Retail er nå en av hovedvertikalene i Rejlers sammen med Energi, avslutter Eriksen.

Om avtalen
– Avtalen innbefatter overvåking og drift av Varners tekniske infrastruktur knyttet til M3 og IBM i-plattform. Avtalen strekker seg over 36mnd med mulighet for forlengelse.

Om Varners
Varner er et av Nord Europas største motekonserner med nærmere 10.000 medarbeidere og 1.500 butikker fordelt på 8 land; Norge, Sverige, Finland, Danmark, Island, Polen, Tyskland og Østerrike. Konsernet består av motekjedene Bik Bok, Carlings, Cubus, Days Like This, Dressmann, Dressmann XL, Urban, Volt, Wow, Levi’s Store og Nike Store.

Varner er et privateiet familieforetak startet av Frank Varner i 1962. Selskapet er nå eid av andre og tredje generasjon, og ledes av Petter, Marius og Joakim Varner.

Om Rejlers
Rejlers Norge er en nordisk IT-leverandør. Kundene er primært lokalisert i Norge og Sverige hvor Rejlers bidrar til forretningsmessig gevinst gjennom digitalisering av fysisk infrastruktur, smarte valg og strategisk bruk av IT. Selskapet har over 2.000 ansatte og er notert på Nasdaq Stockholm. Rejlers hadde i 2017 en omsetning på 2,5 milliarder SEK.

Rejlers har en sterk posisjon innen Retail og i markedet for kritisk drift av komplekse systemer med kunder som Elkjøp, Gresvig, Voice, Brilleland, Interoptik, One Call, Fred Olsen, Dolphin Drilling, Kirkens Nødhjelp, Retriever og Infotjenester.  Vi har også en sterk markedsposisjon i energibransjen med leveranser til kunder som blant annet Hafslund, Agder Energi, Lyse, Nettalliansen, Jamtkraft og Troms Kraft. Quant Smartgrid tjenesteplattform er et hovedprodukt sammen med et vidt spekter av IT-tjenester og prosjekttjenester.

For mer informasjon, kontakt:

Renè Eriksen
Direktør Operations
Renè Eriksen
rene.eriksen@rejlers.no
+47 982 49 016 

Thomas Pettersen
Administrerende Direktør
thomas.pettersen@rejlers.no
+47 950 22 323

Ole Martin Holt-Jacobsen
Solution Architect
OleMartin.Holt-Jacobsen@varner.com
+47 911 87 253

Mer informasjon, kontakt:

Rene Eriksen

Renè Eriksen
Direktør Operations
rene.eriksen@rejlers.no
+47 982 49 016 

Thomas Pettersen
Administrerende Direktør
thomas.pettersen@rejlers.no
+47 950 22 323

Flere nyheter

Oslo

Besøksadresse

DEG 16, Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo

+47 21 93 99 99

kontakt@rejlers.no

Se kart

Drammen

Besøksadresse

Sundland Næringspark, Bygg A,
Skogliveien 4 3047 Drammen

+47 21 93 99 99

kontakt@rejlers.no

Se kart

Halden

Besøksadresse

Violgata 8
1776 Halden

+47 21 93 99 99

kontakt@rejlers.no

Se kart

Stockholm

Besøksadresse

Lindhagensgatan 126
112-51 Stockholm, Sverige

+ 46 70 993 43 14

Se kart

Göteborg

Besøksadresse

Gamlestadsvägen 2, B19
415-11 Göteborg, Sverige

+46 31 61 01 00

Se kart

Motala

Besøksadresse

Turbinvägen 8
591-61 Motala, Sverige

+46 141 22 48 60

Se kart

Hamar

Besøksadresse

Torggata 52
2317 Hamar

+47 951 95 314

hakon.veflingstad@rejlers.no

Se kart

Kristiansand

Besøksadresse

Kjøita 18
4630 Kristiansand

Se kart

Stavanger

Besøksadresse

Forusbeen 78
4033 Stavanger

Se kart

Arendal

Besøksadresse

Stoaveien 15c
4848 Arendal

Se kart